NIEUW: VERWARMD ZWEMBAD

Kom genieten in een van onze 2 vrijstaande vakantiehuizen - casas (self catering) een perfecte combinatie van traditioneel en comfort.

Beide huizen zijn deel van het molencomplex en zijn tegenover elkaar gelegen gescheiden door een ruime en knusse binnenplaats. 

Bij Molino Mairena geniet je van prachtige vergezichten van bergen, olijfgaarden, bossen, beekjes, watervallen en valleien.

Vanuit de oude poort stap je midden in de natuur met diverse wandelroutes rondom Molino Mairena (Route Molinos, Penas de Los Gitanos of Hiponova route) of mountainbikeroutes door de prachtige natuur.

Heerlijk sportief de natuur intrekken en wandelen, genieten van de frisse geuren, het fantastische kleurenpallet en de verscheidenheid aan geluiden of zelfs stilte.

Daarna een frisse duik in het verwarmde zwembad (seizoensgebonden: open van eind April tot eind oktober) en relaxen in de overdekte lounge area met een lekkere Spaanse wijn samen met familie en of vrienden. Montefrio is centraal gelegen ideaal voor citytrips naar Malaga, Granada en Cordoba.

 

De huizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen (of beide huizen maximaal 12 personen) elk met volledig ingerichte moderne keuken en sfeervolle woonkamer. Je zult uitgerust wakker worden, om vervolgens de omgeving te verkennen of te relaxen bij het gemeenschappelijke verwarmde zwembad met overdekte lounge area.

In de tuin is een groot terras onder de notenboom en Jeu de boules baan.

 

Families met kinderen zijn uiteraard welkom, een kinderbed en kinderstoel zijn beschikbaar (zonder extra kosten), evenals boeken en spellen.

Montefrio is in 2015 door National Geographic verkozen tot een van de top 10 beste dorpsaanzichten ter wereld. Met zijn mooie kerken, smalle straatjes, restaurants, tapasbars en het olijfmuseum, heeft het meer dan genoeg te bieden om er een aangename dag door te brengen. In Montefrio zijn voldoende supermarkten, slagers ect om boodschappen te doen. 

 

Door de centrale ligging is het gemakkelijk om dag uitstapjes te maken, enkele suggesties zijn:

 

GRANADA

 

* Het Alhambra **

* De Kathedraal

* El Albaicin

* Sierra Nevada gebergte

De Alpujarras (trevelez)

 

** kaartjes vooraf online reserveren

 

CORDOBA

 

De Mezquita & Kathedraal

 Bloemen Patios

Plaza de la Corredera 

Koninklijke paardenstallen & show 

Dinner & Flamenco show

 

 

 

DIVERSE OPTIES

 

*  Alcala la Real - Fort de la Mota

 El Chorro - El Caminito del Rey **

*  Antequera - El Torcal gebergte

Priego de Cordoba - Bloemen patios

*  Alhama de Granada - Meer en water bronnen

 

 

 

Het Alhambra

De Mezquita

Caminito del Rey

Tickets Alhambra:  www.alhambra-entradas.es

Tickets Caminito del Rey: www.caminitodelrey.info

Tickets Paardenshow: www.cordobaecuestre.com