Kom genieten in een van onze 2 vakantiehuizen - casas (self catering) van zon, natuur, kultuur en rust. Bij Molino Mairena geniet U van prachtige vergezichten van bergen, olijfgaarden, bossen, beekjes, watervallen en valleien. Diverse wandelroutes rondom Molino Mairena (Route Molinos, Penas de Los Gitanos of Hiponova route) of mountainbikeroutes door de prachtige natuur zijn mogelijk. Daarna een frisse duik in de waterval of het zwembad en relaxen in de overdekte lounge area met een lekkere Spaanse wijn samen met familie en of vrienden. Montefrio is ideaal gelegen voor citytrips en er zijn verschillende meren in de omgeving.

 

De 2 vakantiehuizen zijn gescheiden door een ruime knusse binnenplaats waar U in de ochtend lekker kunt genieten van uw ontbijt en 's avonds kunt barbecueën.

De huizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen (of beide huizen maximaal 12 personen) elk met volledig ingerichte moderne keuken en sfeervolle woonkamer. U zult uitgerust wakker worden, om vervolgens de omgeving te verkennen of te relaxen bij het zwembad met overdekte lounge area. Vanuit de tuin met groot terras en Jeu de boules baan kun je de beek met waterval en natuurlijk bubbelbad bereiken.

Families met kinderen zijn uiteraard welkom. Een kinderbed en kinderstoel zijn beschikbaar (zonder extra kosten), evenals boeken en spellen.

Montefrio is in 2015 door National Geographic verkozen tot een van de top 10 beste dorpsaanzichten ter wereld. Met zijn mooie kerken, smalle straatjes, restaurants, tapasbars en het olijfmuseum, heeft het meer dan genoeg te bieden om er een aangename dag door te brengen. In Montefrio zijn voldoende supermarkten, slagers ect om boodschappen te doen. 

 

Door de centrale ligging is het gemakkelijk om dag uitstapjes te maken, enkele suggesties zijn:

 

GRANADA

 

* Het Alhambra **

* De Kathedraal

* El Albaicin

* Sierra Nevada gebergte

De Alpujarras (trevelez)

 

** kaartjes vooraf online reserveren

 

CORDOBA

 

De Mezquita & Kathedraal

 Bloemen Patios

Plaza de la Corredera 

Koninklijke paardenstallen & show 

Dinner & Flamenco show

 

 

 

DIVERSE OPTIES

 

*  Alcala la Real - Fort de la Mota

 El Chorro - El Caminito del Rey **

*  Antequera - El Torcal gebergte

Priego de Cordoba - Bloemen patios

*  Alhama de Granada - Meer en water bronnen

 

 

 

Het Alhambra

De Mezquita

Caminito del Rey

Tickets Alhambra:  www.alhambra-entradas.es

Tickets Caminito del Rey: www.caminitodelrey.info

Tickets Paardenshow: www.cordobaecuestre.com